U vroubkovaných sáčků můžete ukládat čerstvé a dříve zpracované produkty (marinované, pečené, vařené, smažené, sušené, uzené), jako jsou: maso, uzeniny, ryby, sýry, bylinky, koření, sušené ovoce, ovoce, ořechy, houby. Vakuovým balením získáme v každém případě účinek významného prodloužení životnosti a ochrany proti poškození a změnám vlhkosti.
Naše obaly se na trhu vyznačují nejlepším poměrem kvality a ceny. Oceňují je jak lidé profesionálně zabývající se výrobou, zpracováním a obchodem s potravinami působící v oblasti stravování (bary, restaurace, hotely), tak lovci, rybáři, turisté, řidiči a všude tam, kde je dobrá kvalita a svěžest potravinářských výrobky důležitá.
Námi nabízené strukturované vaku sáčky jsou kompatibilní s vakuovými uzavíracími a balicími přístroji dostupnými na trhu, a to konkrétně: Maxxo, Silvercrest, Lavezzini, ETA, Status, Catler, Sencor, Proficook, Food Saver, Lund, Hendi, Caso, Severin, Stalgast, Bartscher, Clatronic, Zepter.....a jiné